Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ-ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1-0 (1-0)







Ντέρμπι με τα όλα του από δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή και κοσμούν την κατηγορία. το ματς τα είχε όλα και διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια. Δύο πέναλτι, δύο δοκάρια και δύο τετ α τετ. Με τη νίκη του αυτή ο Παλλαυρεωτικός ανέβηκε στην δεύτερη θέση και πέτυχε τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές. Η Άρτεμις για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε και παρά την  ήττα της παραμένει στην τρίτη προνομιούχο θέση. 

Το γκολ, στο 30΄με πέναλτι το 1-0 ο Παπαδόπουλος. Στο 83΄ χαμένο πέναλτι για την Άρτεμις με τον Διαμάντη (απέκρουσε ο Κάπα). Στο 50΄ δοκάρι για τον Παλλαυρεωτικό σε κεφαλιά του Γιαχάεβ. Στο 60΄ δοκάρι για την Άρτεμις από απευθείας φάουλ του Ράσα. Στο 87΄ χαμένο διπλό τετ α τετ για την Άρτεμις με τον Ράσα.

Διαιτητής του αγώνα Κορδολαίμης, με βοηθούς τους Καραθανάση και Μήταρη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής) Κάπα, Καυκιάς (80΄Σπυρόπουλος), Σάμιος, Πώχος, Μπεργιάννης (86΄Σουλιώτης), Πάνου, Μωραϊτης (78΄Πιτσικάλης), Αδάμης, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ (79΄Ασλάνι)


ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργούλας) Μπλάνας, Μπουλούμπασης (46΄Ράπτης), Καζάλα, Βασιλείου, Διαμάντης (86΄Μπουσδέκης), Τοζάλι, Τσούκας (75΄Αθανασίου), Κολάκι, Τσουκαλάς (59΄Παπάζογλου), Ράσα, Μοιρασγεντής


Το ρεπορτάζ είναι του Γιώργου Μήτρου
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου