Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΚΟ 2-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ






Το φιλικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Καλυβίων με παρουσία πολύ κόσμου και υπό βλέμμα του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία της Φωτεινής Περδίκη επόπτριας του αγώνα και του πατέρας της ρέφερι Περδίκη.

 Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, πολλές ευκαιρίες ιδίως από το μέρος της Μαρκο με τον γκολκίπερ Γαλανάκη να πραγματοποιεί αρκετές καλές αποκρούσεις. Τελικά το 2-0  των Μασκλαβάνου και Γκαβασιάδη ήρθε να δώσει λύση στην ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα. Ο μικρός Μασκλαβάνος μόλις στο πρώτο λεπτό έκανε το 1-0 σε σέντρα από πλάγια του Σαντριά. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο έμπειρος Γκαβασιάδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος αμυντικού και με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. 

Οι παίκτες του Παναγιώτη Χριστοφιλέα προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος, αλλά η Μαρκο σαφώς πιο έτοιμη και παίζοντας κατά 90% με τη βασική ενδεκάδα, έκλεινε τους χώρους. Οι δυο ομάδες σίγουρα θα μπουν στο νέο πρωτάθλημα με διαφορετικούς στόχους. Χωρίς άγχος η Μαρκο φέτος με τις εμφανίσεις στα φιλικά, σίγουρα κοιτάει την πρώτη πεντάδα. Τα Καλύβια σαν νεοφώτιστα έχουν στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αλλά μετά την σημερινή τους εμφάνιση, αν και πρώτο φιλικό, θα αποτελέσουν σκληρό καρύδι για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Το φιλμ του αγώνα


Στο 22’ κεφαλιά του Γκαβασιάδη, εξουδετέρωσε ο Γαλανάκης, στο 25’ δοκάρι ο Γκαβασιάδη, οριζόντιο σε κεφαλιά, στο 32’ σουτ του Μασκλαβάνου δυνατό, λίγο άουτ, όπως και στο 38’ δυνατό, γλυκό σουτ του Αχιλλέα Λάππα, λίγο άουτ.

Διαιτητής του αγώνα  Περδίκης Γ., με βοηθούς τους Κορωνιά και Περδίκη Φ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


 

ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας) Γαλανάκης, Πασχάλι, Τσουμανάι, Κωτσίου, Χριστόπουλος, Κετέογλου Ι., Αλεξίου, Πανουριάς, Οικονομίδης Δ., Κακάκης, Χατζής. Συμμετείχαν Πατσαούρας, Κετέογλου Χ., Καραγιάννης, Οικονομίδης Α., Κάιδος.

ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Πολυμενάκης, Μερκούρης, Πάντου, Πλίτσης, Ρεντζής, Λάππας, Γκαβασιάδης, Σαντριά, Μασκλαβάνος. Συμμετείχαν Κακαγιάς, Κορωνιάς, Δημητρακόπουλος.

Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

photo Αργύρης Πουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου