Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ-ΓΕΡΑΚΑΣ 3-0 (0-0)






Η είσοδος του Τσιώλη άλλαξε τις ισορροπίες στη σημερινή αναμέτρηση, αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή για την ομάδα του Παλλαυρεωτικού καθώς μπήκε στο 50΄ και στο 60’  πέτυχε γκολ, χαρίζοντας την ηρεμία στην ομάδα του. Έδιωξε το άγχος που ήταν η αιτία να έχουμε ένα στείρο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα η επικράτηση του Παλλαυρεωτικού ήταν θέμα χρόνου. Ο Γέρακας το πάλεψε για εξήντα λεπτά, όμως ο γηπεδούχος αγωνιζόταν για την άνοδο του την Α΄ κατηγορία και σαφώς το ήθελε πιο πολύ. Τα γκολ, στο 60’ ο Τσιώλης το 1-0, στο 82΄ ο Παπαδόπουλος το 2-0 και στο 87’  ο Τσιώλης με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 3-0 αυτή τη φορά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.


Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλο, με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο και Βλαχόπουλο.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
 


ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής) Κάπα, Καυκιάς (50’ Τσιώλης), Σάμιος, Πώχος, Θεοφανίδης (35΄Σπυρόπουλος), Πάνου, Δημητρόπουλος, Νικολαϊδης, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ (83΄Μπεργιάννης)



ΓΕΡΑΚΑΣ (Σαβούρδος) Φελεσκούρας (20’ λ.τ Κιτσέλης), Ζαμάνης, Θεοδώρου, Στεμιτζιώτης (46’ Προβίδης), Καλούδης Α., Παπαδόπουλος, Καλούδης Μ., Βλαχιώτης, Μουτζακάς (46’ Μπερέτης), Κουτρουμάνος, Χριστοφιλόπουλος (75’ Μπάσιος)

Ρεπορτάζ γηπέδου Γιάννης Ανανωσταράς
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου