Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ-ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1-4 (0-2)







Ο Θησέας πέρασε νικηφόρα από το Λαύριο κερδίζοντας με 4-1 τη Λαυρεωτική κι έκλεισε νικηφόρα τη σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο κι έδειξαν ότι διαθέτουν σαφώς πιο ανταγωνιστικό σύνολο. Από την άλλη, οι Λαυρεώτες παίζουν εδώ και έξι αγωνιστικές με δεκαεξάχρονα παιδιά και από ότι φαίνεται το μπόλιασμα στην ανδρική ομάδα με παιδιά του εφηβικού έχει πιάσει.
 Τα γκολ, στο 28΄ και στο 44΄ο Ζιάγκος για τον Θησέα, μείωσε η Λαυρεωτική σε  1-2 στο 48΄με τον Χρήστου , αλλά ο Θησέας επανήλθε στο 50΄με τον Μουλάκη κάνοντας το 1-3 κι έκλεισε το σκορ στο 85΄ο Αναγνωστόπουλος γράφοντας το τελικό 1-4.

Διαιτητής του αγώνα Οικονόμου, με βοηθούς τους Μετακίδη και Βλαχόπουλο.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπακωνσταντίνου) Λάμπρου (80΄Νικολουτσόπουλος), Μπέλλος, Χάσκα, Κορωνιάς, Γαλάνης, Κωνσταντινίδης (42΄Δερμανούτσος), Χρήστου, Ουσταμπασίδης (75’ Καρδάρης), Γκαγκώσης, Βελετάκος, Τσώρας (42΄Καλαβρός)



ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μιναδάκης, Τασσόπουλος, Νικολέας (70’ Οικονόμου Γ.), Αρβανιτίδης, Οικονόμου Α. (42’ Αναγνωστόπουλος), Κατσούγκρης, Ζιάγκος (72΄Πράπας), Μουλάκης, Ιωάννου (80’ Νάκου)


Ρεπορτάζ γηπέδου Χρήστος Ανδρεόπουλος
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου