Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ









Τιμήθηκε με το μετάλλιο του MVP της 7ης αγωνιστικής, χθες λίγο πριν την προπόνηση της ομάδας του ο Αλέξανδρος Λάμπρου. Ο 21χρονος (1996) πορτιέρο της Λαυρεωτικής εξέπληξε τους πάντες με την απόδοση του στο παιχνίδι Αστέρας Βάρης-Λαυρεωτική στη Βάρη. Μάγεψε συμπαίκτες και αντιπάλους και δικαίως εισέπραξε τα εύσημα.

Το Αθλόραμα κοντά στους ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτου ηλικίας, εμπειρίας και θέσεων, τιμά εκείνους που η απόδοση του τη συγκεκριμένη στιγμή "χτυπάει" ταβάνι.
Τιμά και τιμάται όταν και από το τιμώμενο πρόσωπο εκπέμπεται φως. Ένα τέτοιο αστέρι είναι και ο Αλέξανδρος Λάμπρου. Στο πρόσωπο του τιμάμε την αθλούμενη και σπουδάζουσα νεολαία (φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Πειραιά).
Με την προχθεσινή του απόδοση έδωσε τον πρώτο πόντο στην ομάδα του που αποτελεί βαθμό ουσίας και ψυχολογίας για τη συνέχεια της πορείας της Λαυρεωτικής στο πρωτάθλημα.




ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ "ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ" 







"Δεν παίζω ποδόσφαιρο για τίτλους και διακρίσεις, όμως κακά τα ψέματα μια διάκριση είναι ένα χτύπημα στον ώμο και μια ανάσα για τα δύσκολα που βιώνουμε. Όλοι έχουμε ανάγκη από ένα μπράβο. Σου δίνει την αίσθηση ότι κάποιος ασχολείται και μετράει της προσπάθειες σου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και τον προπονητή των τερματοφυλάκων Χρήστο Τριανταφύλλη, γιατί είναι συλλογική η προσπάθεια και σε όλους αναλογεί το βραβείο".









ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ (προπονητής τερματοφυλάκων) "ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"




"Ο Αλέξανδρος είναι ένας αθλητής που δουλεύει σκληρά σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα και κατά συνέπεια και τον ίδιο. Έχει όραμα να ανέλθει ποδοσφαιρικά και αγωνίζεται εντατικά για αυτόν τον σκοπό από πολύ μικρή ηλικία. Με υγεία, συγκροτημένη σκέψη, με συνεχή και διαρκή προσπάθεια, ταπεινότητα, αυτοπεποίθηση και συνεχές πάθος για διάκριση, θα έχει όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες. 
Ο αθλητής μου, εγώ προσωπικά και η ομάδας "ΑΠΕ Λαυρεωτική" ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παρίση Δημήτριο για την ανάδειξη του Αλέξανδρου ως MVP της 7ης αγωνιστικής  ΕΠΣΑΝΑ 2017-18".









ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ "ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΟΛΚΗΣ" 





"Ο Αλέξανδρος έκανε δυο τρεις αποκρούσεις Α΄ Εθνικής. Έβγαλε δυο απευθείας φάουλ κι εν ολίγοις μας χάρισε τον πρώτο μας βαθμό. Σαν προπονητής του χαίρομαι που το έχω στο ρόστερ γιατί μου δίνει ασφάλεια στα μετόπισθεν και είναι ο δυνατός κρίκος στο αμυντικό μας κομμάτι. Του εύχομαι πάντα επιτυχίες και να είναι γερός και δυνατός".






ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ (πρόεδρος Λαυρεωτικής) "ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ"




"Έως εχτές μπορούσα να πω χίλια πράγματα για τον Λάμπρου. Αυτό το παιδί έρχεται κάθε μέρα από τον Πειραιά, εκεί είναι το σπίτι του αλλά και το πανεπιστήμιο όπου σπουδάζει. Ο Αλέξανδρος είναι ο ορισμός του καλού παιδιού, φιλότιμος, διακριτικός, δεν δημιουργεί ποτέ πρόβλημα. Αλλά με την  προχθεσινή του απόδοση με άφησε άφωνο. Που έκρυβε τέτοια δεινότητα και τέτοια ενέργεια αυτό το παιδί; Πραγματικός κέρβερος για την εστία μας. Χαίρεσαι να έχεις τέτοια παιδιά και θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε να φύγει από αυτά τα αναχώματα. Είναι για υψηλότερες κατηγορίες. Να είναι γερός και δυνατός και η σημερινή του βράβευση να είναι η πρώτη στις πολλές που θα δεχτεί στην καριέρα του".







Φύγαμε από το γήπεδο αφήνοντας την ομάδα να κάνει την προπόνηση της, αλλά την ουσία φύγαμε από ένα σπιτικό και από μια σωστή οικογένεια.


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου